• 14:01
    ФК “Брадолець” вийшов до фіналу першості Верховини

    ФК “Брадолець” вийшов до фіналу першості Верховини

    Півфінальна зустріч районного футбольного кубка, яка минулої неділі відбулася на сільському стадіоні у Лозянському між командами ФК "Лозянське” та ФК "Брадолець”, видалася справжнім протистоянням двох достойних фіналу колективів.

    Спостерігати за перебігом подій зустрічі у Лозянському з’їхалося чимало цінителів футболу з сусідніх сіл та районного центру. Сприяла гравцям і тепла весняна днина, за якої вони мали нагоду продемонструвати всю свою майстерність.

    Чесно кажучи, лаври минулорічного переможця районної першості зобов’язували господарів зустрічі обігравати новачків цьогорічного розіграшу кубка, яким являється ФК "Брадолець” і проходити до фінальної стадії турніру. Але, як кажуть, не так сталося як гадалося. Хоч рахунок у зустрічі все ж таки відкрили господарі, та здобути перемогу не зуміли: на пропущений гол у дебюті поєдинку під кінець першого тайму гості відповіли влучним пострілом з пенальті. Відтак за нічийного результату 1:1 команди розійшлися на перерву.

    В другій половині гра суттєво не змінилася, як і в першому таймі, поодинокі випади нападників Лозянського, які закінчувалися невисокої складності для кіпера гостей ударами, не змогли переломити хід поєдинку. Натомість ФК "Брадолець” шукав щастя в контратаках, одна з яких таки була результативною. На простріл лівого півзахисника відгукнувся нападник брадольчан і замкнув голову передачу в порожні ворота. Одразу ж після пропущеного м’яча господарі рванули відіграватися, але їм забракло часу і зустріч так і закінчилася з переможним для гостей рахунком 2:1. Тож вітаємо ФК "Брадолець” з виходом до фіналу.

    В іншій відбірковій зустрічі за вихід до півфіналу, яка минулої неділі пройшла на стадіоні в Колочаві, перемогу святкував ФК "Колочава-Негровець”. Цього разу господарі здобули впевнену перемогу, обігравши ФК "Едельвейс” (Келечин) з рахунком 9:0. Колочавці ще раз доказали, що в рідних стінах вони непереможні. Келичинці матимуть шанс на реванш у наступному футбольному турнірі — районній першості, яка стартуватиме в травні.

    Отже, ФК "Колочава-Негровець” за умови перемоги в зустрічі з ФК "Колос” з Репинного, яка незабаром відбудеться, може пробитися до фіналу кубка Міжгірського району.

    Андрій ГОЛОДНЯК.
    "Верховина" для mizgir.com.ua
     Дата: 22.04.2011 | Переглядів: 592 | Добавив: АДМІН | Теги: ФК Колочава, Брадолець | Рейтинг: 1.0/11
    Всьго коментарів: 0
    dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *: Email:
    Код *:
      * 23.02.2013 Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова розбудовує базу дл...  *  07.11.2012 ФДМУ продає Колочавський завод технологічного обладнання *  05.11.2012 Мешканець закарпатської Колочави утримує 2 тисячі голубів і папуг * «Колочавський завод технологічного обладнання» повторно виставили на аукціон 14.12.2012,13:16 * Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували власника будинку та його дружину 19.01.2013,13:08 * В Колочаві горів будинок 08.11.2012,13:02 * Колочава взяла участь у міжнародній туристичній виставці 02.04.2012,12:49