• 14:13
    Кубок закарпатської Міжгірщини з футболу виборов ФК "Колочава-Негровець"

    Кубок закарпатської Міжгірщини з футболу виборов ФК

    Один з найпрестижніших футбольних трофеїв Міжгірського району, за який минулої неділі на райцентрівському стадіоні "Авангард” змагалися фіналісти розіграшу районного кубка, знову потрапив до рук ФК "Колочава-Негровець”.

    Конкуренцію у фіналі минулорічним володарям районного кубка та суперкубка мав скласти дебютант турніру ФК "Брадолець”. Поспостерігати за їх спробою з’їхалося чимало вболівальників з усього району. Засумували за футбольними баталіями і жителі Міжгір’я, які також не залишилися байдужими до фінального поєдинку. І не прогадали, бо гра видалася справді цікавою.

    ФК "Брадолець” підготував до зустрічі відомий на теренах Міжгірщини футболіст, колишній гравець райцентрівської команди "Верховина” та колочавської "Полонини”, а тепер вчитель фізичної культури, тренер ДЮСШ Юрій Ледней. Команду "Колочава-Негровець” вивів на поле також відомий у минулому легкоатлет, футболіст, гравець команд "Полонина” (с. Колочава) та "Теребля” (с. Синевир), які в свій час брали участь у чемпіонаті області, а тепер голова районної ради Іван Ярема. Хоч обидва колективи відстоювали честь одного населеного пункту, поєдинок виявився справді принциповим. Брадольчани одразу ж почали гру з разючих атак, ударів здалеку та флангових проходів. Натомість досвідченіші гравці ФК "Колочава-Негровець” зробили ставку на контратаки, покладаючись на швидкісних центрфорвардів. Обрана тактика принесла свої плоди вже на 15 хвилині, коли Володимир Пуга головою замкнув флангову передачу свого колеги, поклавши м’яч у нижній кут воріт суперника.

    Незважаючи на пропущений гол, ФК "Брадолець” не відходив від обраної схеми ведення гри. Хоч досвідченим захисникам ФК "Колочава-Негровець” вдавалося відводити загрозу від своїх воріт, та все ж на 30 хвилині метушня у карному майданчику закінчилася ударом нападника брадольчан, але той з п’яти метрів пробив значно вище своєї цілі і не влучив по воротах суперника. Футбольне правило "не забиваєш ти — пропустиш сам” спрацювало й цього разу. Не пройшло й п’яти хвилин, як подачу з кутового вдало замкнув захисник колочавців Іван Ігнатюк, вдруге розписавшись у воротах ФК "Брадолець”. За рахунку 2:0 на користь ФК "Колочава-Негровець” команди пішли на перерву.

    Далі суттєвих змін у складах обох команд не відбулося. Гра продовжилася за значного домінування гравців ФК "Колочава-Негровець” у центрі поля, що дозволяло команді створювати один за іншим гострі моменти біля воріт суперників. Одна з комбінацій таки призвела до третього голу в матчі. Після цього пропущеного м’яча віра в найоптимістичнішого вболівальника ФК "Брадолець” зникла. Скоріш за все втратили надію на позитивне закінчення матчу й самі гравці клубу. Доказом, що воля до перемоги випарувалася, стали ще три пропущені м’ячі, на які ФК "Брадолець” не зміг відповісти бодай голом престижу. Відтак матч закінчився впевненою перемогою ФК "Колочава-Негровець”, який вже вкотре завойовує цінний трофей — кубок Міжгірського району з футболу.

    Перемогу в фіналі колочавцям забезпечили голи Івана Ігнатюка, Василя Шмулиги, Василя Пацкана та хет-трик Володимира Пуги. Кращим гравцем турніру визнано півзахисника ФК "Колочава-Негровець” Олександра Самолюка, а найнадійнішим кіпером став Іван Росада.


    Склад команди переможців виглядає так: капітан І. Ярема, гравці І. Росада, В. Барна, В. Сюгай, І. Ігнатюк, О. Самолюк, В. Пуга, В. Романюк, В. Шмулига, В. Пацкан, І. Шандор, Ю. Романюк.

    Андрій ГОЛОДНЯК.
    "Верховина" для mizgir.com.ua
     Дата: 11.05.2011 | Переглядів: 819 | Добавив: АДМІН | Теги: ФК Колочава, футбол | Рейтинг: 1.0/9
    Всьго коментарів: 0
    dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *: Email:
    Код *:
      * 23.02.2013 Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова розбудовує базу дл...  *  07.11.2012 ФДМУ продає Колочавський завод технологічного обладнання *  05.11.2012 Мешканець закарпатської Колочави утримує 2 тисячі голубів і папуг * «Колочавський завод технологічного обладнання» повторно виставили на аукціон 14.12.2012,13:16 * Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували власника будинку та його дружину 19.01.2013,13:08 * В Колочаві горів будинок 08.11.2012,13:02 * Колочава взяла участь у міжнародній туристичній виставці 02.04.2012,12:49