1 2 3 4 »

У Міжгірському районі триває ремонт дороги до Синевирського озера. На значній ділянці вже зроблено ямковий ремонт, до Реабілітаційного центру бурого ведмедя вже можна доїхати рівною дорогою, не боячись за ходову частину автомобіля. А там, де дорожнє покриття не ремонтувалося десятиліттями й розби ... Читати далі »




12 серпня управління культури Закарпатської ОДА проведе відроджений фестиваль «На Синевир трембіти кличуть».
Місце проведення: Закарпатська область, Міжгірський район, село Синевирська Поляна
Координати: 48°35´26.0664″ 23°41´10.248″.
П ... Читати далі »




Науково-навчальний центр «Синевир» Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова днями зацікавив чеських ж ... Читати далі »




Незабаром виповнюється три роки тісної i якісної співпраці між Національним педагогічним університетом імені Михайла Драгоманова та Національним природним парком «Синевир». Партнерські стосунки були започатковані у січні 2011 року. Тоді директор НПП «Синевир» Микола Дербак ... Читати далі »




Науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку науково-навчального центру «Синевир» відбулася 28-29 березня 2014 року в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова. Активну участь у конференції взяли співробіт ... Читати далі »




Науково-навчальний центр «Синевир» Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова після зимової перерви знову готовий приймати студентів для проходження навчально-польової практики. Центр розташований в наймальовничішому куточку Карпат – селі Колочава, на терит ... Читати далі »




Лише освічена нація здатна на продуктивні перетворення і прогресивний рух вперед. Тож не випадково у суспільстві звертається особлива увага на розвиток освіти, інновацій у навчальному процесі, розширенні мережі закладів, починаючи від дитячих садочків, закінчуючи вищими навчальними закладами. Зві ... Читати далі »




Життя ведмедя Потапа в реабілітаційному центрі в НПП Синевир вже налагоджується. Потап вже зовсім зміцнів і здружився з ведмедицею з Харкова Бубочкою. Ведмеді явно відчувають один до одного симпатію, разом насолоджуючись водними процедурами …

Як відомо, 19 квітня 2011 року, близько 12-30 на в ... Читати далі »



Повернення в природне середовище. Три ведмеді з реабілітаційного центру на Закарпатті готові до самостійного життя. До цього вони перебували на карантині в спеціальних вольєрах. Тепер в їх розпорядженні 12 гектарів лісу зі справжніми озерами і барлогами. Правда, звірі будуть перебувати пі ... Читати далі »