• 19:28
    Студенти зі столиці уподобали Закарпаття

    Студенти зі столиці уподобали Закарпаття

    І ось недавно перша група студентів чисельністю 42 чоловік і 2 викладачів приїхали в НПП «Синевир». Вони розмістилися в будинку в урочищі Квасовець. Гостей зі столичного вузу привітав директор НПП «Синевир» Микола Дербак. Він ознайомив студентів з діяльністю національного парку, його територією, унікальними природними об’єктами, наголосив на дотриманні правил техніки безпеки і побажав студентам плідної практики та відпочинку.

    Студенти раді за можливість проходити практику на Закарпатті, регіоні, де багате біологічне різноманіття, а отже, безмежний простір для навчання і досліджень. А ще гостей зі столиці вразила краса природи, чисте повітря і неповторний смак води мінерального джерела «Боркут».
    null
    До речі, в урочищі Квасовець студенти провели екологічну акцію, розчистивши дану ділянку від сміття. Активні третьокурсники Юрій Гуляй, Олександр Хомич, Кирило Шульга, Борис Медвідь, Микита Заренок подбали про розчистку мінерального джерела, з якого планується провести воду до приміщення, де проживають студенти.

    Особливо опікується своїми студентами ректор Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова Віктор Андрущенко, який напередодні приїзду студентів особисто відвідав приміщення, що орендовані під наукову базу, піклувався про те, аби молодь не мала клопотів під час проходження польової практики. Керівництво НПП «Синевир» доклало максимум зусиль для комфортного перебування на території парку студентів зі столиці.

                                                                                                            Юрій Бабічин,
                                                   начальник відділу еколого-освітньої роботи НПП «Синевир»
     Дата: 04.07.2011 | Переглядів: 813 | Добавив: АДМІН | Теги: Навчально оздоровчий комплекс націо, практика, НПП Синевир | Рейтинг: 2.1/13
    Всьго коментарів: 0
    dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *: Email:
    Код *:
      * 23.02.2013 Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова розбудовує базу дл...  *  07.11.2012 ФДМУ продає Колочавський завод технологічного обладнання *  05.11.2012 Мешканець закарпатської Колочави утримує 2 тисячі голубів і папуг * «Колочавський завод технологічного обладнання» повторно виставили на аукціон 14.12.2012,13:16 * Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували власника будинку та його дружину 19.01.2013,13:08 * В Колочаві горів будинок 08.11.2012,13:02 * Колочава взяла участь у міжнародній туристичній виставці 02.04.2012,12:49