« 1 2

Як повідомляє РВ ФДМУ по Закарпатській області, у Міжгірському районі, в селі Колочава продається разом із земельною ділянкою цілісний майновий комплекс державного підприємства „К ... Читати далі »




Високогірне село Колочава – столиця закарпатського туризму – повниться різноманітними атракціями. На невеликій території сьогодні функціонує аж 10 оригінальних музеїв. А ще Колоча ... Читати далі »




Фонд державного майна України затвердив Перелік об’єктів державної власності групи А, що підлягають приватизації шляхом викупу (затверджений наказом ФДМУ від 23.10.2012 № 3699).Се ... Читати далі »




Минулої неділі у краї колишніх бокорашів та опришків — Колочаві відбувся ХVІ традиційний українсько-чеський мистецький фестиваль " Колочавське відлуння Тереблянської долини ”. Його ініціатор та постійний організатор — вчителька місцевої школи Наталія Тумарець, яка, до речі, за попу ... Читати далі »



Поетична творчість закарпатського поета Михайла Петровича Хланти привернула увагу багатьох людей, які ретельно слідкують за сучасним літературним процесом. Поряд з новими, нерідко аморальними тенденціями теперішньої української літератури, дозрівають і добрі плоди слова, які несуть людям високу духо ... Читати далі »



У травні цього року студенти-біологи 2 курсу Інституту природничо-географічної освіти та екології НПУ імені М. П. Драгоманова проходили навчально-польову практику в національному природному парку "Синевир”, керівниками якої були кандидат біологічних наук, доцент кафедри зоології Н. П. Чепурна і канд ... Читати далі »



Аж цілий букет книг вийшов у світ за фінансового сприяння у їхньому виданні депутата Верховної Ради України Станіслава Аржевітіна з нагоди нещодавнього святкування Дня Колочави. Їхні автори, котрих аж десять різних за віком, професіями, творчим уподобанням — уродженці мальовничого гірського села над ... Читати далі »



Є такі терени, у яких що не село – то пам’ятка архітектури. Багато таких сіл у Закарпатській області. Тут села багаті не лише на пам’ятки старовини, а й на музеї. Лише у Колочаві Міжгірського району 10 музеїв. Та найцікавіший з них – скансен «Старе село» і «Колочавська вузькоколійка».

Мало як ... Читати далі »



Село Колочава, сусід озера Синевир, що у Закарпатській області, вперше презентувало свої туристичні продукти на ХVIII Міжнародній туристичній виставці UITT 2012 «Україна – подорожі та туризм», що проходила у Києві 28-30 березня.

Про це повідомила співорганізатор колочавської експозиції Марія ... Читати далі »



Село Колочава вперше презентувало свої туристич ... Читати далі »



1-10 11-20