• 01:17
    Профорієнтаційний фестиваль ліги КВН на тему: «Поринь у світ професій» пройшов у Колочаві

    Профорієнтаційний фестиваль ліги КВН на тему: «Поринь у світ професій» пройшов у Колочаві

    Міжгірським районним центром зайнятості щороку проводиться ряд профорієнтаційних заходів для учнівської молоді з метою визначення професійної спрямованості учнів, популяризації робітничих професій та підвищення їх престижу серед молоді у пізнавально – розважальній формі.

    Так, 8 грудня 2011 року у актовому залі Колочавської загальноосвітньої школи I-III ст. №1 відбулось веселе, феєричне свято – профорієнтаційний фестиваль ліги КВН на тему: «Поринь у світ професій». Свою команду представила Колочавська ЗОШ I-III ст. №1 під назвою «Крок», Колочавська ЗОШ I-III ст. №2 – «Без ГМО» та Негровецька ЗОШ I-III ст. –«Клас». Оцінювало виступи команд незалежне журі у складі : Барана І.І.- начальника відділу активної підтримки безробітних Міжгірського РЦЗ , Бундзяк В.О. – головного спеціаліста відділу активної підтримки безробітних Міжгірського РЦЗ , Чепари Н.М. – методиста відділу освіти Міжгірської РДА та Маслей О.Ф. – методиста відділу освіти Міжгірської РДА.

    У цікавій, оригінальній та змістовній формі команда «Крок» презентувала професію фермера, слюсаря з ремонту автомобіля, столяра, вчителя, будівельника та інші.

    Дуже гумористично, яскраво та музикально презентувала робітничі професії актуальні на ринку праці району і команда «Без ГМО» , а саме : кухарі , слюсарі-сантехніки, масажисти, офіціанти, бізнесмени-підприємці та багато інших.

    Не відставала від своїх суперників і команда Негровецької ЗОШ I-III ст. «Клас» .

    Не залишив нікого байдужим учасник команди «Без ГМО» Пішта Ігор, який щомиті перевтілювався в різні образи. Тому відбувся непередбачуваний випадок, коли глядачі та члени журі одностайно вирішили нагородити його грамотою та цінним подарунком.

    Вболівальники всіх команд були особливо активними. Їхні емоції заряджали зал позитивом. Вони підтримували свої команди гаслами, віршиками, піснями та транспарантами.

    Напруження зростало з кожним конкурсом, журі вкрай важко було визначити переможця . З невеликим відривом виграла команда Колочавської ЗОШ №1 I-IIIст. «Крок», друге місце посіла команда Колочавської ЗОШ №2 I-IIIст. «Без ГМО» , а третє – команда Негровецької ЗОШ I-III ст. «Клас!» Всі команди нагороджені грамотами та цінними призами. Також Баран І.І. подякував директорам шкіл та вручив грамоти всім вчителям , які брали участь у підготовці свята. Вела це дійство вчитель української мови та літератури Н.М.Буркало за що їй висловлюємо вдячність.

    Всі отримали гарний настрій, позитивні емоції, І учні і вчителі висловлювали надію, що такі заходи будуть проводитись систематично і служба зайнятості буде сприяти їм в цьому. А переможець КВН братиме участь у профорієнтаційному фестивалі ліги КВН загальноосвітніх шкіл Закарпатської області.

    Діти поглибили свої знання про світ професій, продемонстрували свої інтелектуальні і творчі здібності, осягнули розмаїття навколишнього ділового світу і, найважливіше, – отримали поштовх до усвідомленого вибору майбутнього фаху.
     Дата: 27.12.2011 | Переглядів: 1672 | Добавив: АДМІН | Теги: Колочавська ЗОШ, колочава, КВН | Рейтинг: 0.0/0
    Всьго коментарів: 0
    dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *: Email:
    Код *:
      * 23.02.2013 Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова розбудовує базу дл...  *  07.11.2012 ФДМУ продає Колочавський завод технологічного обладнання *  05.11.2012 Мешканець закарпатської Колочави утримує 2 тисячі голубів і папуг * «Колочавський завод технологічного обладнання» повторно виставили на аукціон 14.12.2012,13:16 * Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували власника будинку та його дружину 19.01.2013,13:08 * В Колочаві горів будинок 08.11.2012,13:02 * Колочава взяла участь у міжнародній туристичній виставці 02.04.2012,12:49