Як повідомляють місцеві жителі під вечір вівторка, 29 липня мешканці згаданих сіл, переважно жінки, вийшли на вулицю та організували імпровізований мітинг проти відправлення закарпатських чоловіків на Схід в зону АТО.
Як і у всіх попередніх випадках люди переповідають істор ... Читати далі »




Якщо, не дай Боже, оголосять військовий стан, то до лав української армії можуть покликати 80 тисяч краян. 23 липня Верховна Рада затвердила указ Президента про часткову мобілізацію. Про те, кого братимуть до війська зараз і кого в разі війни, розповідав у середу на прес-конференції військовий ко ... Читати далі »




У рамках спецпроекту Красива країна «Закарпаття. 100 ідей для відпочинку» журнал Фокус пропонує дізнатися про десять людей, які намагаються перетворити закарпатськ ... Читати далі »



18 січня о 15:21 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини № 4 поступило повідомлення про пожежу в житл ... Читати далі »




Жителька села Колочава, вчителька місцевої школи Наталія Тумарець на початку червня отримала високу відзнаку від міністерства закордонних справ Чехії. Єдина нагорода "Gratias Agit” надається переважно жителям інших країн за "народну дипломатію” — покращення людиною іміджу Чехії за кордоном. Колочавк ... Читати далі »