• 15:29
    ФК Колочава-Негровець – переможець фіналу Кубка району з футболу

    ФК Колочава-Негровець – переможець фіналу Кубка району з футболу

    В неділю,29 квітня в рамках розіграшу районного кубка з футболу відбувся фінал, в якому зустрілися ФК "Колочава-Негровець” та ФК "Карпати” с.Репинне.

    Команду Колочава-Негровець на футбольне поле вивів Іван Ярема,голова районної ради, а команду Репинного – Володимир Юртин, депутат районної ради, обидва досвідчені футболісти, які в минулі роки успішно виступали в обласних чемпіонатах.

    Матч пройшов на райцентрівському "Авангарді”, Судячи з кількості вболівальників, які відвідали в цей день стадіон, верховинці за довгий зимній період все ж заскучали за футболом. А подивитися було на що. Колочавці, які завжди, демонстрували свій характер і в черговий раз довели, що вони кубкова команда. Репинці цього року теж виглядали достойно, давалося взнаки підсилення легіонерами, серед яких гравці Міжгірської «Верховини» та екс-нападник ФК "Колочава-Негровець” Володимир Пуга. До речі, саме він відкрив рахунок у матчі, коли в другому таймі, після вдало розіграного стандарту, замкнув простріл свого півзахисника. Але перевага тривала зовсім недовго. Вже через декілька хвилин у власному карному майданчику сфолив захисник Карпат, і центральний арбітр без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Вигідним стандартом вміло розпорядився гравець ФК "Колочава-Негровець” Євгеній Сокира і відновив паритет. Після цього команди ще декілька разів мали шанс вийти вперед, але все закінчилося нічиєю — 1:1.

    Справжня інтрига розгорілася після основного часу матчу,коли команди перейшли до пробиття пенальті. Із сторони команди Колочава-Негровець впевнено пробивають пенальті Євген Сокира,Василь Дербак, Василь Іваниш, а Юрій Ярема та Ігнатюк Іван попадають в штангу.Так само із команди Репинне забивають голи Ігор Лолин,Ярослав Биба
    та Іван Блецкан, але не попадає у ворота Олександр Бістрікер, і парирує м’яч воротар колочавців Іван Росада після удару нападника Володимира Пуги.

    Вирішальний м’яч у ворота Олександра Красняника забиває капітан команди Іван Ярема, а після удару репинця Богдана Юртина знову ловить м’яч воротар колочавців Іван Росада, якого визнано кращим воротарем турніру. З рахунком 5:4 ФК "Колочава-Негровець” черговий раз здобув кубок району з футболу. Кращим гравцем турніру визнано Івана Блецкана, а кращим нападником – Василя Дербака.

    Команди-фіналісти та гравці нагороджені грамотами,а переможцю – команді ФК Колочава-Негровець в черговий раз вручено футбольний кубок району.

    Свято футболу на Верховині вдалося!
     Дата: 08.05.2012 | Переглядів: 945 | Добавив: АДМІН | Теги: ФК Колочава, футбол | Рейтинг: 0.0/0
    Всьго коментарів: 0
    dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *: Email:
    Код *:
      * 23.02.2013 Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова розбудовує базу дл...  *  07.11.2012 ФДМУ продає Колочавський завод технологічного обладнання *  05.11.2012 Мешканець закарпатської Колочави утримує 2 тисячі голубів і папуг * «Колочавський завод технологічного обладнання» повторно виставили на аукціон 14.12.2012,13:16 * Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували власника будинку та його дружину 19.01.2013,13:08 * В Колочаві горів будинок 08.11.2012,13:02 * Колочава взяла участь у міжнародній туристичній виставці 02.04.2012,12:49