1 2 3 4 5 6 »

На завершальному етапі перебуває масштабне будівництво дороги від села Німецька Мокра через гірський перевал Прислуп, де він межує з Колочавою. Здана в експлуатацію гірська дорога буде до кінця цього року.

Працівники ДП «Мокрянське ЛМГ» виходять на фінішну пря ... Читати далі »




Подорож у минуле дуже просто здійснити у міжгірській Колочаві. Принаймні так кажуть всі, хто тут побував та проїхався на майже раритетному потязі по гірській залізниці – Колочавській вузькоколійці. Такий вид транспорту був популярний у 50-ті роки минулого століття, нині ж така подор ... Читати далі »




Вийшов у світ черговий 27 номер газети «Нова Колочава» (квітень 2014 року, с. Колочава, Міжгірського району Закарпатської області), який відзначається оригінальністю – провідною темою його стали фотоетюди минулого 2013 року. Завдяки сучасній і привабливій подачі інформац ... Читати далі »




З метою підвищення професійного рівня лікарів загальної практики-сімейної медицини, заохочення молодих спеціалістів до роботи у первинній ланці та підвищення статусу і престижу сімейних медиків, удосконалення організації та покращення якості надання медичної допомоги населенню, пропагування розвитку ... Читати далі »



Традиційно напередодні Дня медика в Ужгороді на факультеті післядипломної освіти Ужгородського національного університету проходив завершаль­ний етап обласного конкурсу на визначення кращої сімейної амбулаторії.
Тринадцять найкращих та найдосвідченіших лікарів-переможців з усіх районів області, ... Читати далі »



Кілька днів тому ректор Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Віктор Андрущенко і перший проректор з організації навчально-виховної роботи та економіки Олег Падалка відвідали Навчально-оздоровчу базу вишу у Міжгірському районі Закарпатської області в На ... Читати далі »



Колочава гостинно запрошує Вас у неділю, 6 травня, на «ДЕНЬ СЕЛА-2012», присвячений колочавським талантам!

У програм ... Читати далі »




Уродженець Колочави — депутат Верховної Ради України Станіслав Аржевітін по-синівськи піклується про рідне село над Тереблею. Його турбота проявляється у безмежній низці зроблених вагомих конкретних справ в ім’я земляків.

Опікунський жест у черговий раз продемонстрував тим, що став "донором” ... Читати далі »