• 15:31
    Ректор університету відвідав Навчально-оздоровчу базу НПУ на Закарпатті

    Ректор університету відвідав Навчально-оздоровчу базу НПУ на Закарпатті

    Кілька днів тому ректор Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Віктор Андрущенко і перший проректор з організації навчально-виховної роботи та економіки Олег Падалка відвідали Навчально-оздоровчу базу вишу у Міжгірському районі Закарпатської області в Національному природному парку «Синевир».

    Сьогодні там уже вповні йде практика студентів Інституту природничо-географічної освіти та екології НПУ. Поспостерігати за роботою студентів, поцікавитися їхніми успіхами, перевірити функціонування цілого комплексу – лише частина з того, що передбачалося планом поїздки.



    Очільник столичного університету зустрівся з губернатором Закарпаття Олександром Ледидою та заступником Міністра екології і природних ресурсів України Ігорем Вільдманом. Окрім взаємних подяк за плідну співпрацю і створення оптимально комфортних умов для проживання й організації дослідницької роботи драгоманівців та розбудови Закарпатської області, на зустрічі керівники обговорили подальші плани щодо функціонування бази природничо-гуманітарних практик, започаткування спільних наукових розробок у галузі екології та туристичної діяльності, що працюватиме на загальнодержавні національні інтереси.

    У подарунок для губернатора драгоманівці привезли книги – останні видання університету з природничо-гуманітарної тематики. Ректор Віктор Андрущенко вручив пану Ледиді Золоту медаль М. Драгоманова за плідне співробітництво й сприяння у розвитку вишу.

    «Для нас найважливіше, – безмовно, якісна добротна освіта наших студентів, що забезпечується й теоретично, і практично. Створення Навчально-оздоровчої бази на мальовничому Закарпатті відкрило для драгоманівців ще більше можливостей отримання якісних практичних знань. Наші студенти високо цінують це», – зауважив під час розмови Віктор Петрович. Це підтверджували й самі студенти під час зустрічей з ректором. Ділилися власними враженнями від атмосфери й пригодами зі студентського життя.


    Ще одним пунктом вагомої присутності Драгоманівського університету в Закарпатській області стало недавнє відкриття в с. Колочава того ж таки Межигірського району Центру довузівської підготовки НПУ. Близько трьох десятків його слухачів уже виявили бажання продовжити своє навчання в найкращому педагогічному університеті країни. То ж драгоманівці чекають на поповнення.

    Як переконане керівництво НПУ, співпраця на цьому звісно не завершиться і тим більше розширюватиметься у межах пошуку нових напрямків спільної діяльності.

                                                                                                                            Людмила КУХ,

                                                                                                                прес-служба університету
     Дата: 13.06.2012 | Переглядів: 929 | Добавив: АДМІН | Теги: НПУ імені М.П. Драгоманова | Рейтинг: 5.0/6
    Всьго коментарів: 0
    dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *: Email:
    Код *:
      * 23.02.2013 Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова розбудовує базу дл...  *  07.11.2012 ФДМУ продає Колочавський завод технологічного обладнання *  05.11.2012 Мешканець закарпатської Колочави утримує 2 тисячі голубів і папуг * «Колочавський завод технологічного обладнання» повторно виставили на аукціон 14.12.2012,13:16 * Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували власника будинку та його дружину 19.01.2013,13:08 * В Колочаві горів будинок 08.11.2012,13:02 * Колочава взяла участь у міжнародній туристичній виставці 02.04.2012,12:49