У середу, 19 вересня, кандидат у депутати України Михайло Ланьо зустрівся з представниками освіти Колочавського куща.

М. І. Ланьо ознайомив присутніх зі своєю передвиборною програмою, зокрема повідомив, що пріоритетними завданнями вважає якісний капітальний ремонт вулиць і доріг, збільшення ф ... Читати далі »



На Закарпатті у Виноградівському пансіонаті для самотніх стареньких лише за два тижні померли троє пенсіонерів. Незадовго до того усіх їх перевезли з іншого закладу в селі Колочава, який закрили, задля економії бюджетних коштів. Літні люди такого переїзду не витримали.

Марина ... Читати далі »



Подарунком для школярів напередодні нового навчального року стане обладнаний ігровий майданчик на території Колочавської ЗОШ I-III ст. №1.

За сприяння директора національного природного парку " Синевир ” Миколи Дербака та завдяки зусиллям дружних колективів Колочавського і Квасовецького ПОНДВ ... Читати далі »



У п’ятницю 27 липня, у селі Колочава працівники Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області, Територіального Управління МНС області, органів внутрішніх справ та органу місцевого самоврядування провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору населеного пункту.

Як розпо ... Читати далі »



До написання даного інтерв’ю спонукали чутки про начебто непотрібного для районних чиновників спеціалізованого центру для престарілих одиноких людей у гірському населеному пункті Колочава. Ознайомившись з деякими публікаціями з цього приводу та умовами проживання людей у терцентрі, прикро від того, ... Читати далі »



У Колочаві хочуть закрити єдиний на всю Міжгірщину територіальний центр для одиноких та інвалідів

Антисоціальні заходи Міжгірської районної адміністрації вже відомі мешканцям цього регіону. Нещодавно там провели якісь незрозумілі реформи у медичній галузі: звільнили головно ... Читати далі »




6 травня Колочава святкувала свій День села, який проводився вже у четвертий раз. Саме у цей день Міжгірським районним центром зайнятості було сплановано виїзну акцію з використанням мобільного профорієнтаційного центру. Адже проблема зайнятості була і залишається надзвичайно болючою та актуальною я ... Читати далі »



Про це йшлося на зустрічі очільника Закарпаття Олександра Ледиди з директором «Прикарпаттрансгазу» Василем Рудко. У розмові також взяли участь перший заступник керівника області Іван Бушко, начальники профільних управлінь.

... Читати далі »




У Тереблянській долині проживає понад третина населення Міжгірського району. У 90-х роках було розпочато будівництво газопроводу-відведення в селищі Коло ... Читати далі »