• 19:24
    Фільм жахів на Синевірі зніматимуть за реальними історіями

    Фільм жахів на Синевірі зніматимуть за реальними історіями

    Про це розповіли в інтерв’ю газеті «Известия в Украине» режисери першого вітчизняного трилера брати Олександр та В’ячеслав Альошечкіни.

    На думку режисерів, Закарпаття ідеально підходить для зйомок через приголомшливу натуру – гори, ялинки – та містичну культуру.


    «Там мольфари, легенди різноманітні. Місцеві жителі вірять, що всі міфічні істоти живуть поруч з ними», – зауважив Олександр.

    Зі свого боку В’ячеслав додав, що сюжет «Синевіра» не висмоктаний з пальця: «Раніше ми частенько працювали в Карпатах, спілкувалися з місцевими жителями, сиділи з ними біля вогнища вечорами, слухали якісь легенди, розповіді місцевих дідусів-бабусь. Виявилося, там досить серйозні речі відбуваються: люди нерідко зникають, особливо туристи … Це, звичайно, не афішується і, в принципі, може бути з містикою і не пов’язано, але якщо пофантазувати … На основі всієї цієї інформації Саша написав сценарій».

    Разом з тим, режисери не переймаються тим, що можуть потрапити в немилість до місцевих жителів за продукування сумнівного іміджу для Синевіра.

    «Тут же як з озером Лох-Нес. Було там чудовисько чи не було – невідомо, але чутки пішли – і тепер народ туди їздить юрбами. Думаю, якщо підуть чутки, що на Синевирі якась чудь завелася, туди теж туристи ломануться. Ловити її або фотографувати. Це ж здорово, що тепер і у них на озері буде свій домашній монстр», – зауважив Олександр.

    Версію про те, що цей монстр – чупакабра, вигадали журналісти. Свою «чудь» режисери між собою називають рідним словом «бабай».

    Сюжет фільму класичний: Група молодих туристів їде відпочивати на озеро і з ними трапляються усілякі неприємності, очевидно, через бабая. Події розгортаються у 70-ті роки минулого століття.

    Серед відомих глядачам акторів у трилері зніматимуться Сергій Романюк, Віктор Демерташ та Євген Пашин. А також багато молоді: «Всі вони актори за освітою. Хтось ще навчається, хтось вже працює. Ми довго їх підбирали. Адже вони повинні були не тільки 

    точно потрапити в образи, прописані в сценарії, але й відповідати радянському часу за типажем. Зараз ми всіма задоволені», – зауважив В’ячеслав.

    Згідно з планами, перший український містичний трилер «Синевір» має з’явитися у прокаті ближче до нового року.

                                                                                                                             Іван Романчук.
                                                                                                                     Мукачево.net

     Дата: 09.08.2011 | Переглядів: 728 | Добавив: АДМІН | Теги: трилер, зйомки, Синевір, фільм, бабай | Рейтинг: 2.5/8
    Всьго коментарів: 0
    dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *: Email:
    Код *:
      * 23.02.2013 Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова розбудовує базу дл...  *  07.11.2012 ФДМУ продає Колочавський завод технологічного обладнання *  05.11.2012 Мешканець закарпатської Колочави утримує 2 тисячі голубів і папуг * «Колочавський завод технологічного обладнання» повторно виставили на аукціон 14.12.2012,13:16 * Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували власника будинку та його дружину 19.01.2013,13:08 * В Колочаві горів будинок 08.11.2012,13:02 * Колочава взяла участь у міжнародній туристичній виставці 02.04.2012,12:49