• 13:57
    Закарпатський НПП "Синевир" розробив і видав ряд листівок та путівник

    Закарпатський НПП

    Видання інформаційно-пропагандистської та рекламної літератури – важливий момент для природно-заповідної справи. Якісна поліграфічна продукція, що поширюється серед місцевого населення, туристів, учасників масових еколого-освітніх заходів спрямована на те, аби громадськість була поінформована про роль національних парків і заповідників, їхній вклад у збереження, охорону та відтворення природи, про рекреаційний потенціал, цінні природні об’єкти тощо.

    З цією метою недавно Національний природний парк «Синевир» розробив і видав цілий ряд листівок, а також путівник. Саме останній привертає найбільше уваги. Він зручного кишенькового формату, високої якості і містить всю необхідну для туриста інформацію, а саме: короткі відомості про НПП «Синевир», його місцезнаходження, мережу мотелів, екологічних, науково-пізнавальних, туристичних стежок, музеїв, а головне – неповторних куточків природи парку, які ваблять у наш край тисячі мандрівників з різних кінців світу. У виданні також вміщено дві туристичні карти НПП «Синевир», завдяки яким мандрівники зможуть вирішити, які місця їм найбільш цікаві для відвідування. На мапах умовними позначеннями нанесено усі відомості про рекреаційну інфраструктуру регіону.

    Окрім путівника, світ побачили яскраві листівки про екологічні стежки «Синевирське озеро», «Колочава», «Гребля-Озірце», туристичний маршрут «Лінія Арпада».

    Окремо видано листівки про наукову та еколого-освітньо діяльність НПП «Синевир», які останнім часом в установі набирають особливих обертів.

    Юрій Бабічин
    начальник відділу еколого-освітньої роботи НПП «Синевир»
    для mizgir.com.ua
     Дата: 13.05.2011 | Переглядів: 657 | Добавив: АДМІН | Теги: | Рейтинг: 1.8/15
    Всьго коментарів: 0
    dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
    Имя *: Email:
    Код *:
      * 23.02.2013 Національний педагогічний університет ім. Михайла Драгоманова розбудовує базу дл...  *  07.11.2012 ФДМУ продає Колочавський завод технологічного обладнання *  05.11.2012 Мешканець закарпатської Колочави утримує 2 тисячі голубів і папуг * «Колочавський завод технологічного обладнання» повторно виставили на аукціон 14.12.2012,13:16 * Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували власника будинку та його дружину 19.01.2013,13:08 * В Колочаві горів будинок 08.11.2012,13:02 * Колочава взяла участь у міжнародній туристичній виставці 02.04.2012,12:49